Senioren

We hebben een brede seniorenwerking (dames en heren) waarbij we zowel competitieve als recreatieve spelers een plaats geven.

Bright Photo Collage

Trainingsuren

  • Onze dames krijgen training van Erik

  • Onze heren krijgen training van Leslie

Maandag (De Plaon)

20:30 - 22:15 • Dames

Dinsdag (sporthal Berentrode)

19:30 - 21:30 • Heren (R + L)

Donderdag (De Plaon)

20:30 - 22:30 • Heren (R + L)

Program description 01
Program description 02
Program description 03

Ontdek de handbalsport op jouw eigen niveau

Ben je op zoek naar een geweldige sportieve uitdaging waar plezier en vriendschap centraal staan? Bij onze handbalclub heten we zowel beginners als gevorderde spelers van harte welkom. We bieden een ondersteunende en stimulerende omgeving waar je je op je gemak voelt en vol vertrouwen jouw handbalreis kunt beginnen of verderzetten.

Vorm deel van een hechte handbalfamilie

Bij onze handbalclub gaat het niet alleen om het spel op het veld, maar ook om de banden die we buiten het veld smeden. Het teamgevoel en de vriendschap binnen de groep zijn onze grootste troeven.

We geloven sterk in het belang van samenwerking en het ondersteunen van elkaar, zowel in de sport als in het dagelijks leven. Hier vind je niet alleen medespelers, maar ook vrienden die jouw passie voor handbal delen en je aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Sluit je aan bij onze hechte handbalfamilie en ervaar de vreugde van samenspel en gedeelde successen!

Sport, plezier en persoonlijke groei

Handbal is niet alleen een sport, het is een levensstijl die fysieke activiteit, teamwork en plezier combineert. Bij onze club geloven we dat sporten een krachtig middel is om je leven te verrijken. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het versterkt ook je zelfvertrouwen, veerkracht en sociale vaardigheden. Onze coaches en leden staan klaar om je te ondersteunen en te inspireren. Ontwikkel je vaardigheden, ontmoet nieuwe mensen en creëer blijvende herinneringen.