Wie zijn we?

We zijn een onafhankelijke handbalclub die uit passie voor de sport in de ruime regio van Mechelen een aantrekkelijke en complete ploegsport willen aanbieden aan jeugd, dames en heren op recreatief en competitief niveau.

Dames ploegfoto voor de goalHeren na wedstrijdU12 jeugd ploegfoto voor de goalMultimove kinderen die spelenU14 jeugd ploegfoto voor de goal

We willen permanent al onze leden (van jong tot oud) beter leren handballen en dit in de sportieve resultaten weerspiegeld zien. Het stijgen naar hogere klassen of competities stellen we niet als primair doel. Wel het zorgen voor een kwalitatieve onderbouw van de club waar we bewust investeren in eigen jeugd, begeleid door een gediplomeerd en ervaren trainerskorps. Groei op lange termijn is onze ambitie, een sterke en gezonde onderbouw het middel.

Met het juiste beleid en een correcte mentaliteit, gesteund en geholpen door ouders, (oud-)spelers en –speelsters en supporters, zal het eerste het natuurlijke gevolg zijn van het tweede. We wensen dit op een gezonde manier te doen. Gezond betekent voor ons het vermijden van lichamelijke of mentale letsels. Gezond betekent ook het voeren van een goed, correct en onafhankelijk financieel beleid. We treden als club ook op een uniforme manier naar buiten en willen binnen de handbalwereld en de regio een unieke en herkenbare plaats innemen.

Een plek waar iedereen kanleren en groeien

Nurturing Champions. On and off the Field.

Ontwikkelen van jonge, sportieve individuen

Onze jeugd is de basis waar heel onze club op steunt. Onze belangrijkste missie is om hun te helpen ontwikkelen, sportief en extra-sportief.

Welta aan zee
Passing on legacy.

Technische bagage doorgeven

We hebben een rijke clubgeschiedenis en proberen kennis en spelplezier van generatie op generatie door te geven.

Jeugdspeler die in de lucht hangt om te shotten
One team. One dream.

Bouwen van een echte ploegmentaliteit.

Handbal is een ploegsport en dat proberen we jong tot oud mee te geven. Alleen samen kunnen we resultaten boeken.

Ploegfoto dames + heren

Ons bestuur

Het bestuur van Handbalclub WELTA vzw (Stamnummer 22).

voorzitter_tim_mogal

Time Mogal

Voorzitter

secretaris_hannah_milh

Hannah Milh

Secretaris

katrien_vanmeert_portrait

Katrien Vanmeert

Penningmeester

david

David Merckx

Communicatie

bjorn_leroy

Bjorn Le Roy

Sportief coördinator

Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit

Heb je een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag of lichamelijke en integriteit? Dan kan je hiervoor onze API (Aanspreekpunt Persoonlijke Integriteit) in vertrouwen nemen. Nina zal je vraag met de nodige discretie behandelen en samen kijken jullie naar wat de gepaste volgende stappen zijn.

Contact opnemen kan via api.welta@gmail.com

api_nina_verbaenen

Nina Verbaenen

API

Onze waarden

Woord is woord

Wij houden ons aan beloften en afspraken, zowel binnen het team als in de omgang met tegenstanders en supporters.

Engagement

Wij zijn gepassioneerde handballers die zich volledig inzetten voor ons spel en onze club. Ons enthousiasme en toewijding zijn voelbaar op en buiten het veld.

Leren

We leren van elkaar en moedigen elkaar aan om zowel op als naast het veld te groeien.

Teamsport

Als team zijn we één geheel. Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor ons succes. We juichen elkaars prestaties toe en bieden steun in tijden van uitdaging.

Ambitie

We streven naar constante groei en verbetering. We hebben de ambitie om ons spel naar een hoger niveau te tillen en samen doelen te bereiken die we onszelf stellen.

Parent carrying child